Dr. Sass Loránd

Rendelőnkben a gyökérkezeléseket Dr. Sass Loránd fogorvos végzi, aki a hivatása iránt elkötelezett, rendkívül motivált kolléga. Fogorvosi diplomáját 2002-ben, a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán szerezte. Ezt követően 15 éven át az Egyesült Királyságban praktizált. Az elmúlt éveket Észak-Lincolnshire-ben, egy rangos, számos díjjal büszkélkedő magánrendelőben töltötte.

Dr. Sass Loránd fontosnak tartja, hogy betegeit mindig naprakész elméleti tudással és az elérhető legmodernebb módszertani eljárások felhasználásával kezelje. Az angol posztgraduális képzési rendszerben, a három éves mesterprogram elvégzése után, konzerváló és esztétikai fogászati diplomát szerzett Prestonban, a University of Central Lancashire egyetemen. E képzés során nagy hangsúly került az összes fogászati diszciplínára kiterjedő klinikai készségek fejlesztésére, emellett a betegekkel történő megfelelő kommunikáció elsajátítása is az oktatás központjában állt.

Dr. Sass Loránd a képzés során az egyetem klinikáin 3 évet töltött és ezalatt a fő munkaköre a bonyolult konzerváló kezelések (fogkopás, fogerózió, teljes szájrehabilitáció) és a komplex mikroszkópos gyökérkezelések tanulása és kivitelezése volt.

A korszerű gyökérkezelési eljárások sokkal alaposabb és átfogóbb tudást igényelnek, mint korábban. Ez jelenti az új, innovatív eszközök és anyagok használatát, valamint azoknak pontos ismeretét, hogy a kezelési cél eléréséhez milyen módon kell ezeket alkalmazni. Bizonyos diagnózisok felállítása más fogászati és orvosi diszciplínák bevonásával történik.

Dr. Sass Loránd képzettsége és tapasztalata alapján mindezen tudás birtokában van, így betegei olyan ellátásban részesülnek, amely megfelel a legmagasabb szakmai követelményeknek is.

Dr. Sass Loránd