Confidental

[ncarousel id=”1205″]

Időpont foglalás
Visszahívás kérése

Kérjük, adja meg a következő adatokat:

  Küldetésünk

  Küldetésünk személyre szabott, professzionális kezelés után hosszú távon fenntartani az egészséges rágófunkciót harmonikus megjelenés mellett.

  Célunk

  Célunk megnyugtató környezetben, közel 20 éves tapasztalattal, a pácienssel együtt kiválasztott kezelési tervet a lehető legrövidebb úton, fájdalommentesen megvalósítani.

   

  Hiszünk

  Hiszünk a digitális fogászat térnyerésében, igyekszünk a legújabb, bizonyítottan hatékonyabb eszközöket, technológiákat alkalmazni a mindennapi gyakorlatban.

  Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk az implantáció, a fogsebészet, a fogpótlások, valamint a konzerváló fogászat területén.

  A Confidentalról

  Folyamatosan bővülő fogorvosi rendelőnk 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy pácienseink a legkiemelkedőbb ellátásban részesüljenek a legújabb eszközök, módszerek segítségével nyugodt, otthonos környezetben.Hasonló problémákkal érkező páciensek számára más-más kezelés lehet a célravezető, ezért minden esetben személyre szabott kezelési tervet készítünk, több lehetőséget kínálva az előnyök-hátrányok ismertetésével, hogy a lehető legtöbb információ birtokában dönthessenek kezelésükről.

  A fejlődő technikai és biotechnikai eljárásoknak, módszereknek köszönhetően ma már a fogászati ellátás nem csupán a fájós fogra fókuszál. Egyszerre javítani a külső megjelenést (mosolyesztétika), gyógyítani és fenntartani az egészséges állapotot – rendelőnkben nap mint nap ezt a célt szolgáljuk.